Jouw kleine koelkast personaliseren?

Een koud drankje serveren, gemak, luxe dat is toch van de tijd of vind je van niet? Je kent het wel je zit na een lange dag heerlijk in de tuin of op de bank, maar je bent of je drankje vergeten te pakken of je drankje is alweer op. Je hebt eigenlijk geen zin om helemaal naar de koelkast te lopen. Hier heeft gardesso iets op bedacht. Een luxe kleine koelkast. Niet meer helemaal naar de koelkast lopen voor een koud drankje, maar het drank en ook het vlees heerlijk gekoeld bij de hand. Het is een trend dat het buiten leven steeds luxer wordt. De tuin wordt meer en meer een verlengstuk van de woonkamer. Mensen willen luxe in combinatie met comfort. Ook in de tuin. Het sluit naadloos aan bij deze trend.

De kleine koelkast, ook te gebruiken voor feestjes en partijen

De kleine koelkast is heel makkelijk handmatig aan de onderzijde in graden te verstellen, hierdoor is het te gebruiken voor iedere gelegenheid. Door zijn ronde vormgeving is het vooral goed te gebruiken voor blikjes of flesjes. Er kunnen wel 65 blikken in van 0,33CL, maar ook 30 flessen van 0,5CL. De kleine koelkast kun je van 10 tot maximaal 2 graden koelen. Zo blijft het eten en drinken vers en koud. Het is zo goed geïsoleerd, dat de dranken ook bewaard kunnen worden zonder dat het aangesloten dient te worden op het netstroom. Wanneer de wijn koelkast op temperatuur is, blijven de dranken nog circa 4 tot 5 uur koud. Hierdoor ontstaat er een koelbox effect en is de wijn koelkast voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Bij het kopen van de kleine koelkast wordt er ook een led-strip geleverd aan de onderzijde, hierdoor creëer je nog meer sfeer.

Gardesso maakt gebruik van Douglas hout en Red Cederhout.

Bij de versie van Douglas hout is het mogelijk om hem nog persoonlijker te maken, waardoor de kleine koelkast nog beter aansluit bij de tuin. Het is mogelijk om het Douglas hout nog meer te beschermen tegen weersinvloeden. Beitsen is hiervoor een goede optie. Het is mogelijk in elke RAL-kleur na keuze. Het mooie van beitsen is dat je de houtstructuur hierin blijft terugzien.

Het is ook mogelijk om het te bekleden met Red Cedarhout. Dit is met zijn handgemaakte design een uniek product. Red Cedar hout is een erg duurzaam hardhout dat gemakkelijk tussen de 20 en 25 jaar meegaat. Behandelen is dan ook niet nodig, je kunt de kleine koelkast kopen en gewoon buiten onder de overkapping laten staan. Door de vier gleuven rondom is de deksel makkelijk afneembaar. Ook kan de deksel als bijzettafel worden gebruikt. Bij het kopen van de kleine koelkast wordt er standaard een bijgeleverde bijzettafel geleverd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>